Muscle man BATISTA
3 posters
Muscle man BATISTA
tak co vravite na tohto svalovce
Naposledy upravil dne Mon Feb 11, 2008 12:43 pm, celkově upraveno 1 krát
Shaf- Admin
- Poeet p?íspivku : 116
Registration date : 09. 02. 08
Re: Muscle man BATISTA
a proc se ti tak libi
Shaf- Admin
a proč se tobě líbí triple H...? Každej má někoho oblíbenýho. Kdyby se mi líbil třeba Edge, tak to neřeknu, ten homouš se ani rubat neumí, ale batista je prostě borec. /možná mám ne něj icq)
mne se neliby triple H na obrazku neni zadny triple H to je shawn michaels vidno ze o wrestlingu toho moc neumis
Shaf- Admin
no tak abych řekl pravdu, ttoho neznám...jak jsem říkal ještě v branži nejsem dlouho...ale tam šlo spíše o proncip...
ok batista tohle shawn michaels a je vo dvojici z triple H a ich dvojicka sa vola DX a mam taky pocit ze batistu si videl poprve a hned byl tvym oblibeny proto lebo mnel velky svaly
Shaf- Admin
Abych řekl pravdu, poprvé jsem viděl undertakera, pak jsem viděl mysteria a big daddyho. Mysteria jsem měl taky dlouho oblíbenýho...ale poté jsem objevil batistu...no prostě nehrábůl jsem po prvním co jsem viděl, ale toho tvýho jsem možná taky viděl, a možná proto že dělali spolu jsem si je spletl...a neljubá se mi jen proto že má velké svaly (taky jeden duvod) ale jak se rube...
jeho "batosta bomb" se mi líbí
jeho "batosta bomb" se mi líbí
no jako batista nepatri k uplne najlepsim hracom ale ani on neni zly... sou aj lepsi finty jako batista bom napr.john cena-F.U. nebo kane-chokeslam atd.
Shaf- Admin
to určitě...jen říkám co se mi líbí...když se tobě líbí tamten tak mně se prostě líbí batista...
ok ved ja se nehadam
Shaf- Admin
hej batista nebral žádný steroidy !!
má to vymakaný podstivě !
vy o tom wrestlingu teda víte..
má to vymakaný podstivě !
vy o tom wrestlingu teda víte..
BigShow- Divak